SZEMÉLYI EDZÉSEK

Személyre szabott edzés, mely állapotfelméréssel, testtartáselemzéssel, mozgástesztekkel indul.  Az edzéstervet  a vendég céljának és az aktuális állapotának megfelelően állítom össze.

Az állapotfelmérést minden edzéstípus előtt ajánlatos elvégezni ! Az állapotfelmérés ára: 12.000 Ft/60 perc

Kiemelten fontos ez sportrehabilitációs edzés, egyéni gerinctorna, NMPT tréning, és a Medical Fitnesz edzésprogramok megkezdése előtt.

A személyre szabott foglalkozások alatt csak te és én vagyunk  jelen, így tud megvalósulni a maximális figyelem és kontroll, a biztonságos, hatékony edzés,  aminek eredményeként hamarabb elérjük a kitűzött a célt.

Személyi edzéstípusok

Home fitness rend

1. Bejelentkezés telefon, email

2. Késés

Mivel folyamatosan érkeznek a klienseim, kérlek pontosan érkezz!  Késés esetén nem áll módomban tovább tartani az edzést.  Érkezz inkább 5 perccel korábban, mint később. A órák 55  percesek, így marad idő a váltásra, átöltözésre.

3. Lemondás

Legalább 24 órával  a befoglalt időpontod előtt ingyenesen megteheted.

24 órán belüli lemondás esetén az elmaradó  óra árát 100% ban szükséges  megtéríteni. Ugyanez vonatkozik a lemondás nélküli meg nem jelenésre. 

Amennyiben az én hibámból hiúsul meg a fenti szabályok mellett (24 órán belüli lemondás) az edzés, úgy a következő edzést ingyenesen biztosítom számodra. 

4. Fizetés

Történhet készpénzben helyszínen vagy utalással, egyéni igények szerint,  előre utalással is. 

5. Árak

Az edzés típusától függenek. Egy komplexebb rehabilitációs edzés több munkafolyamatot , tervezést  eszközhasználatot, adott estben manuális kezelést is igényel. Ezért az edzések árai nem egységesek. Árak honlapon az adott  edzéstípus oldalán, illetve  a helyszínen kifüggesztve.

Áremelés az infláció mértékével arányosan várható 1 évben maximum 2szer

6. Edzőterem

A terembe belépni kizárólag beltéren használatos tiszta cipővel vagy cipő nélkül lehet.

Az edzőtermi eszközöket én biztosítom kivéve polifom, ez lehet saját is.

A polifomon  saját  törülköző használata kötelező. Kivéve ha saját polifomot hozol.

Mindenki saját felelősségére edz, az én felelősségem, hogy szakmailag magas színvonalú, és az edzéscélnak, aktuális egészségi állapotnak  megfelelően összeállított mozgásprogramot hajtsunk végre. Ennek érdekében történik az előzetes alapos állapotfelmérés.

7. Egészségi állapot

Mind az edző, mind a többi kliens és a saját érdekedben is kulcsfontosságú, hogy csakis egészségesen gyere edzeni. Betegség esetén időben mondd le az órát! ld. 3. pont

Amennyiben valamely , mozgásszervi problémádra  fájdalomcsillapítót szedsz,  előre jelezd, beszéljük át. Sok esetben ilyenkor érdemes az edzést inkább kihagyni , hiszen  pont azt a tünetet nyomod el vele, ami felhívná a figyelmet arra, hogy milyen gyakorlatot nem szabad végezni.

8. Szolgáltatás része

víz, tea, gyümölcs /zöldség fogyasztása

Scroll to Top